Veelgestelde vragen

Betaling

Verzending

Ruilen of retourneren

Producten

Betaling

Onze logistieke afdeling werkt heel snel, maar als je bestelling nog niet is verzonden, doen we alles in onze mogelijkheden om je bestelling te annuleren. Stuur direct een email aan info@aerostarwatches.com en we laten we weten of we de bestelling hebben kunnen tegenhouden. Uiteraard zal de betaling dan ook direct worden teruggestort. 

Geen enkel probleem. Omwille van het milieu sturen wij geen facturen mee met bestellingen, maar je kunt je factuur downloaden vanaf je persoonlijke account. Je mag ook een email sturen aan info@aerostarwatches.com en we zullen de factuur toesturen.

Absoluut! Onze Payment Service Provider is een van de toonaangevendste betalingsdienstaanbieders die een 100% veilige betaalomgeving biedt. Onze service voldoet aan de beveiligingseisen van Visa en MasterCard in overeenstemming met de PCI DSS-norm (Payment Card Industry Data Security Standard) en de PCI Point-to-Point Encryptie (P2PE) -standaard voor beveiligde POS- en mPOS-oplossingen. Beide PCI-certificaten zijn bewijs van de technische en organisatorische beveiliging.

Restituties worden altijd terugbetaald aan de oorspronkelijke betaalmethode. Dit betekent dat wanneer je met een creditcard betaald heeft, terugbetaald wordt op dezelfde creditcard.

Verzending

In principe verzenden we alleen binnen de Benelux landen (Nederland, België en Luxemburg). Op speciaal verzoek kunnen we ook naar andere landen verzenden, maar alleen bij overleg vooraf. Stuur een email aan info@aerostarwatches.com en we zullen contact met je opnemen om afspraken te maken.

Ja, dat kan. Zodra wij je pakket verzonden hebben zullen we je een track-and-trace code toesturen waarmee je via de website van TNT Post je verzending kan volgen.

Onze postpartners doen hun best om uw pakket op tijd te leveren. Als de levertijd langer duurt dan op onze website is aangegeven, ga dan naar de pagina van TNT om te zien waar je pakket is. Mocht je nog vragen hebben dan helpen we je graag verder en zien we graag je vraag tegemoet op info@aerostarwatches.com.

Ruilen & Retourneren

Indien u een product wenst terug te sturen ontvangen we hier graag vooraf een bericht over opdat we op de retourzending kunnen anticiperen. Een bericht hierover naar ons mailadres info@aerostarwatches.com is daarom wenselijk. Bij terugsturen van een product moet je het complete product dat je heeft ontvangen, inclusief de doos, labels en alle papieren terugsturen.
Dit kan aangetekend naar ons kantooradres Aerostar Watches afd. Retourzendingen – Dr. Anthon van der Horstlaan 16, 1411 DB te Naarden.

Volgens de Nederlandse wetgeving dienen wij binnen 14 dagen na terugontvangst van het product een terugbetaling te verwerken, maar wij verwerken de meeste restituties al binnen 5 werkdagen. Nadat we de betalingsopdracht hebben gestuurd naar onze bank- / betalingsdienstaanbieder, is de verwerkingstijd maximaal 72 uur voordat de betaling op je rekening staat.

Als je het product dat je hebt gekocht wil terugsturen voor een terugbetaling of om te ruilen, moet je het complete product dat je heeft ontvangen, inclusief de doos, labels en alle papieren terugsturen. Daarnaast ontvangen we graag een bericht van je op info@aerostarwatches.com waarop je aangeeft of je een vervangend product wil ontvangen of je, je geld retour wil hebben gestort.

Onze producten

Aerostar Watches werkt al jaren samen met betrouwbare partners in China en Japan welke voor ons de Horloges maken. Dit gebeurt met aandacht voor zowel kwaliteit voor het product als kwaliteit van de arbeidsvoorwaarden en omstandigheden.

Aangezien Aerostar Watches een merk is die mee gaat met mode en trends willen wij onze klanten met regelmaat nieuwe modellen kunnen aanbieden. Zeker twee keer per jaar komen er nieuwe modellen uit en houden wij je graag op de hoogte van de nieuwste trends.

Mocht je specifieke eigen wensen hebben zoals je eigen kleuren, bedrijfslogo of anderszins dan horen wij graag van je en gaan met je in gesprek om dit voor je te realiseren. Het begint met een email aan info@aerostarwatches.com.